Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Saturday, 17 August 2013

Contest: Family Potret Raya

As-salam
Waaaa.. dah hampir setahun blog ni tak ber-update.
Mood nak join GA dah x semeriah 2-3 tahun dulu..
Tapi malam ni tergerak hati nak join contest dari MRsLee
Hadiah pon leh tahan BEST. Manatau ada rezeki asya kan..

*
*
*
*
*
Potret Raya Pilihan Saya
Papa & Asya
~ Bagi saya pic ni sangat sweet... lagi-lagi ni candid pic yang sempat saya snap masa asya bersalaman dengan papa di pagi raya ~


Bagi sesiapa yang nak join 

Dateline:
30 Syawal

Monday, 3 December 2012

UPDATE : PEMENANG TEKA-TEKI : BERAPAKAH JUMLAH DUIT RAYA ASYA?

assalammualaikum

saya mintak ampun maaf atas kekhilafan diri kerana lewat mengumumkan pemenang GA ni. Kebetulan hari tu, saya x sihat.. Pembaca setia blog personal saya pasti tahu akan keadaan saya waktu tu.. Lama x update blog. Dan , kebetulan... bila dah ok.. saya xleh login blog ni. Sebab ke 3-3 blog saya menggunakan email & pasword yang berlainan.. Huhu.. kesilapan saya gak.. Dan akhiryna, malam ni.. berjaya gak login.... Insyallah, saya cuba umumkan dalam masa  terdekat ni. Sekali lagi..Maafkan saya ...

Sekian.

UPDATE 2.12.2012

JAWAPAN TEKA TEKI :
RM 305.00

PEMENANG TEKA TEKI DUIT RAYA ASYA IALAH :

IMAH DINOR ---> RM 300

DAN

IELAMAISARA--> RM298

~ Pemenang saya pilih berdasarkan yang terdekat dengan jawapan sebenar ~

T.A.H.N.I.A.H
Sila tinggalkan alamat + detail kat entri ini untuk pengeposan hadiah.
Dont worry.... detail tu takkan dipublish ye. ;-)



Wednesday, 10 October 2012

UPDATE :TEKA-TEKI : BERAPAKAH JUMLAH DUIT RAYA ASYA?

AS-SALAM

SAYA MEMOHON MAAF KERANA MASIH BELUM SEMPAT MENGUMUMKAN PEMENANG TEKA-TEKI DUIT RAYA ASYA... KERANA FAKTOR KESIHATAN SAYA. INSYALLAH..SAYA AKAN CUBA UMUMKAN SEBELUM AKHIR BULAN INI.

TERIMA KASIH

Jom lawati saya di blog personal :

Friday, 7 September 2012

TEKA-TEKI : BERAPAKAH JUMLAH DUIT RAYA ASYA?

TEKA-TEKI
TEKA TEKOK
SILA TEKA
BERAPAKAH JUMLAH DUIT RAYA ASYA?


Syarat-syaratnya:

1. Just tinggalkan jawapan kat KOMEN entri ni
2. Hanya SEKALI jawab sahaja
3. Pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yang tepat ATAU paling terdekat dengan nilai.
.Tarikh tutup : 30.09.2012@11.59PM

~ SELAMA BERTEKA-TEKI~

Tuesday, 3 July 2012

PEMILIK LIPSTIK KOLAGEN D'HERB ialah.........

Asalnya saya nak buat cabutan bertuah..
Tapi kerana kekangan masa & takut terlewat umum pemenang, jadi saya terpaksa gunakan sistem random ni.
Pemilik Lipstik Kolagen D'herbs
ialah
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Milik siapakan no.14 ini??
Sila lapor diri yer.. saya sendiri pon tak tengok lagi siapa yang berada dalam list ke-14 ni.
TAHNIAH!

~ Lepas ni sape nak celak arak D'herb pulok?? 
Stay tuned ~

Sunday, 1 July 2012

SENARAI PESERTA GA SAYA NAK LIPSTIK KOLAGEN

As-salam semua...

Berikut adalah senarai peserta GA SAYA NAK LIPSTIK KOLAGEN sehingga 30 Jun 2012.
Pemenang akan diumumkan pada 3/7/2012.

  1. 1. http://dieynajoincontest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  2. 2. http://canteek-selalu.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  3. 3. http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  4. 4. http://gulahatimama.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  5. 5. http://karimahabdhamid.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  6. 6. http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  7. 7. http://zaiikulim.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  8. 8. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/saya-nak-lipstik-kolagen.html
  9. 9. http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  10. 10. http://duanmizastory.blogspot.com/2012/06/saya-nak-lipstik-kolagen.html
  11. 11. http://missedura.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  12. 12. http://ziera305.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  13. 13. http://hip2-horey.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  14. 14. http://intanberliangacontest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  15. 15. http://alongnidar.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  16. 16. http://menariksanasini.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  17. 17. http://cikblablabla.blogspot.com/2012/06/12-giveaway-saya-nak-listick-baru-boleh.html
  18. 18. http://contestsiaima.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstick-kolagen.html
  19. 19. http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  20. 20. http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  21. 21. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  22. 22. http://birufirus.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  23. 23. http://zero6september.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  24. 24. http://winnersjourney.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  25. 25. http://liyanaadilla.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  26. 26. http://chocolateholic4eva.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  27. 27. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  28. 28. http://qistinaolivia.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  29. 29. http://thelittlefh.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  30. 30. http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  31. 31. http://syazuani89sss.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  32. 32. http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  33. 33. http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  34. 34. http://kataweup.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  35. 35. http://dayang73.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  36. 36. http://cik-tom.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  37. 37. http://sherlovecontest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstick-kolagen.html
  38. 38. http://mysweetkiddysgacontest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  39. 39. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/saya-nak-lipstik-kolagen.html
  40. 40. http://joinsharefun.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  41. 41. http://errahnajwa.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  42. 42. http://sayanuranis.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  43. 43. http://arelinayu.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  44. 44. http://yanalibragiveaway.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  45. 45. http://ibuamirrayyan.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  46. 46. http://masyaamiraaimie.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  47. 47. http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  48. 48. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  49. 49. http://isyamnmirah.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  50. 50. http://lynnlinda.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  51. 51. http://hazirahramli.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  52. 52. http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  53. 53. http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  54. 54. http://nadhdiya.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  55. 55. http://nanakimie.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  56. 56. http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  57. 57. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  58.  http://ibumuiz.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  59.  http://faragablog.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  60.  http://syielagilacontest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  61.  http://nonasani.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  62.  http://nurnie.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  63.  http://storyofrynna.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  64.  http://sayangsyeeda.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  65.  http://foolishlovevictim.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  66.  http://musicloveanisa.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  67.  http://alvas-87-contest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  68.  http://afaszgiveawaycontest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  69.  http://fasyafrina.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  70. http://kisahamrara.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  71. http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  72.  http://nienasofea.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  73.  http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  74.  http://yesung-suju.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  75.  http://dreamsvelvet.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  76.  http://fadhilahsyuhada.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  77.  http://mymatatajam.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  78.  http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
  79.  http://khaibalkis.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html
~~ Jika link penyertaan anda tidak tersenarai sila tinggalkan link di post ini ~

Saturday, 30 June 2012

GA : Saya Nak Lipstik Kolagen

Assalammualaikum

Setelah agak lama x login blog ni.. 
Akhirnya dapat gak access... kesnyer terlupa password. Jadi.. sebagai entri pembuka tahun 2012 
( huhu..dah 1/2 tahun ), saya nak buat simple giveaway buat semua kawan-kawan. 
Sila baca kat bawah yer ;-)

STICKY MODE UNTIL 30/06/2012

Untuk Join GA Ini.
Sila Ikut Syarat-Syarat Dibawah:


1. Buatkan entri simple bertajuk  - GA : Saya Nak Lipstik Kolagen

2. Masukkan banner GA kat dalam entri anda & disidebar beserta link back ke sini

3.Pemenang akan dipilih secara Cabutan Bertuah. Hanya seorang peserta yang dipilih untuk memenangi Lipstik Kolagen D'Herb beharga Rm25

4.Hantarkan link penyertaan anda ke ruangan komen entri ini sahaja sebelum atau pada 30.06.2012 JAM 11.59pm

5. Tarikh tutup GA ini ialah pada 30 Jun 2012 ( 11.59 pm)

UPDATE :
SENARAI PESERTA BOLEH CHECK KAT TEPI SIDEBAR YANG UPDATE SEHINGGA 3.6.2012. PENYERTAAN SELEPAS TARIKH TERSEBUT MASIH BELUM DI UPDATE & SAYA MASIH BELUM PUBLISH KOMEN PNYERTAAN. 
" GUD LUCK TO ALL CONTESTANT "

Thursday, 10 November 2011

Contest Anakku Berfotogenik

Dateline : 11.11.11
Penganjur:


Nama : Nur Fasya Afrina Binti Mohd Fain
Umur : 3 Tahun 7 Hari
Nama Ibu : Alyani Amram

Tag :
Cik Rose
Nureen


Jom Join:

Thursday, 27 October 2011

LSO contest

Dateline : 24.11.2011

Gambar yang dipertaruhkan ialah...
satu-satunya cahaya hati saya..
Nur fasya Afrina Binti Mohd Fain

Anak saya ni memang suka berposing depan kamera..
Selalu buat macam2 pose... 


JOM JOIN:

Hijab Contest


Teruja nak join contest ni sebab hadiahnyer sgt menarik..
50 penyertaan pertama akan menerima sehelai shawl..

dan

hadiah pemenang merupakan wang tunai sebanyak Rm 150, Rm 100 & Rm 50

wowwwww.. lumayan !!

*
*
*
*
*
*


hantarkan gambar yang ingin dipertandingkan ke
ahdia.hijab@gmail.com

dan 

LIKE page AHDIAHIJAB

**PEMENANG BERDASARKAN LIKE TERTINGGI !

Monday, 24 October 2011

giveway by, Marliyana Mk

DATELINE : 18.11.2011

TAG :
NUREEN
CIK ROSE

JOM JOIN:

Sape nak FM Foto Free!!

dateline : 29.10.2011

JOM JOIN:

My 3rd GA ~ Adam & Alif

duedate: 29.10.2011

JOM JOIN:

Contest DANIEL ADIE Senyum Ikhlas Senyum Palsu (SISPA)...

DATELINE : 30.10.2011


Gambar sebelah kiri adalah senyuman yang ikhlas dari dalam hati. Dan, gambar kanan lak, senyuman palsu semata-mata.. Senyum kerana org nak ambik gambar jer.. Tenggok kedua-dua gambar ni, memang berbeza ekpresi & keceriaan pada wajah kan?? Yang senyumikhlas sebelah kanan, wajah nampak ceria jer... Dan senyuman sebelah kiri, nampak murung & macam senyum paksa.. Yelah..time tu saya sakit.. Tunggu giliran nak buat ujian Scan MRI. Jadi...kalo time sakit, memang kelat jer senyuman tu..

'Terkadang, senyuman palsu terukir apabila diri berada dalam kondisi yang tidak stabil dari segi emosi & kesihatan maka senyuman palsu diberikan demi kebahagiaan insan tersayang"

 TAG :
Cik Rose
Nureen

JOM JOIN:

"Contest Sesimple Wanny"

Penganjur:
*
*
*
Here We Go
*
*
*
*

Its me!! Tuan punya blog... Ni pic paling latest, baru last week ambik dengan bajunyer serba kalerful..Dah nampak cam kek lapis sarawak jer... Gambar ni 1st time publish untuk contest ni, belum masuk lagi blog personal...Ekceli pic ni diambil semasa ber'cycling dengan anak dara saya. Cik Wanny...jom kenal2 saya kat blog personal saya--> CAHAYA HATIKU

Dan...dibawah ni adalah gambar-gambar yang masih fresh... Pic insan kesayangan saya yang cukup sporting memberikan pelbagai ekpresi wajah ... Mama sayang asya..... Cik Wanny...jom folo asya dengan ekprsi wajah ni :-

asya intai cik wanny ni

senyuman mintak hadiah dengan cik wani

awwww....asya teruja sgt hadiah tu cik wanny !

Cik wanny..... boleh la bagi asya satu...

Special to cikwanny.... best posing dari asya ni.

Ginilah xtvy kami dua beranak...Saya suka mencapture pic... si anak lak suka berposing depan kamera... Hasilnyer...dapatlah pelbagai gambar2 untuk kenangan di masa depan.. I love fotografi !

Referral:
Cik Rose

JOM JOIN:

Tuesday, 4 October 2011

Thursday, 29 September 2011

Gaya Si Comel Berhari Raya 2011

31.10.2011

Penganjur:



Penaja-Penaja :
TwoLittleJJ Boutique

Nama : Nur Fasya Afrina Binti Mohd Fain
Umur : 2 Tahun 10 Bulan
JOM JOIN:

aku dan budak cute

30.9.2011

" Saya bersama anak saya Nur Fasya Afrina atau panggilan manja Asya. Asya ni sangat2 kiut di hati saya.. Inilah satu2nya permata hati milik saya & suami. Saya geram sangat dengan asya.. sebab dia selalu pndai hiburkan hati mama & papa dia.. Dia sgt pandai berposing... pantang nampak kamera, mesti pelbagai pose dia bagi..Memang kiut sgt! Dan lagi satu.. asya ni suka menyanyi...siap dengan liuk lentuk lagi.. Dan asya juga... bnyak cakap sgt ! Meh tenggok budak kiut KAT SINI "

tag :
nureen, eb & k.ieda


Jom Join:

Contest Raya Sedondon

*
*
*
*
*
*
*
" Bagi tahun 2011 tema pilihan kami ialah Kuning BER-SIH.. Perancangan asal, tahun ni patutnya kaler merah. Sebab tahun ni hot kaler merah kan.. Tp bila dah sampai kat Alamoda, tiba2 husband berkenan pada kaler kuning lembut lak.. Ermm.. i folo jer... Kebetulan lak, tahun ni hot dengan "KUNING BERSIH".. he2.. tu kebetulan jer.. Sebab kain ni dah siap beli sebelum wujudnya demonstrasi tu" 

" Untuk hari raya ke-2 lak... suami saya dah pakai kasual..Tapi kami still sedondon. Tema pilihan PUTIH BERSIH. Dan kebetulan lak...ada kaler purple & hijau aqua .. Jadi memang betul2 nampak sedondon. "


Tag :
NUREEN & EB


Jom Join :

Monday, 15 August 2011

Pemenang " Teka Tema Baju Raya 2011" ialah...................

Assalamualaikum..
1st saya mohon berjuta kemaafan kerana terdelay umumkan winner bagi peneka yang menjawabnya dengan betul. Walaubagaimanapun, result Lucky Draw GA Raya 2011 dah diumumkan pada tarikh GA ini tamat & pemenangnya boleh rujuk SINI.

Cuma kelewatan untuk umum yang meneka tema baju raya 2011 ni cz saya perlu menerjah satu persatu blog & mengumpul mereka yang menjawabnya dengan betul.. Dan list mereka yang menjawabnya dengan betul boleh rujuk SINI.

Dan...kebetulan..minggu ni saya ada audit ISO. So mmg start dari minggu lepas saya bz siapkan segala doc ISO. Dan alhamdulillah..hari ni audit berakhir..So, balik jer dari ofis, terus saya mohon assistance saya y cukup sporting untuk mencabut undi.

Pemenang yang terpilih akan menerima sehelai Shawl.
Jom Kita Tengok..Saper Yang Kena!!!

Gaul-gaul...
Tarik satu mereka yang bertuah itu.

Yes.... asya dah dapat!!!!

Dengan penuh debaran.... siapakah mereka yang bertuah itu???

Opocotttttt... terbalikla sayang!!

Best!!!!! Tahniah Buat Pemilik No.34
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

TAHNIAH DIUCAPKAN
SILA TINGGALKAN DETAIL ANDA DI RUANGAN KOMEN N3 INI.
JANGAN RISAU, DETAIL TERSEBUT TIDAK AKAN DIPUBLISH :-)

KEPADA MEREKA YANG TAK BERNASIB BAIK, JANGAN BERPUTUS ASA. INSYALLAH AKAN MENYUSUL GA/CONTEST SELEPAS RAYA NI. JANGAN LUPA UNTUK MENCUBA LAGI. SEKIAN TERIMA KASIH :-)

JOM LAWAT SAYA KAT SINI

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails