Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Saturday, 17 August 2013

Contest: Family Potret Raya

As-salam
Waaaa.. dah hampir setahun blog ni tak ber-update.
Mood nak join GA dah x semeriah 2-3 tahun dulu..
Tapi malam ni tergerak hati nak join contest dari MRsLee
Hadiah pon leh tahan BEST. Manatau ada rezeki asya kan..

*
*
*
*
*
Potret Raya Pilihan Saya
Papa & Asya
~ Bagi saya pic ni sangat sweet... lagi-lagi ni candid pic yang sempat saya snap masa asya bersalaman dengan papa di pagi raya ~


Bagi sesiapa yang nak join 

Dateline:
30 Syawal

Monday, 3 December 2012

UPDATE : PEMENANG TEKA-TEKI : BERAPAKAH JUMLAH DUIT RAYA ASYA?

assalammualaikum

saya mintak ampun maaf atas kekhilafan diri kerana lewat mengumumkan pemenang GA ni. Kebetulan hari tu, saya x sihat.. Pembaca setia blog personal saya pasti tahu akan keadaan saya waktu tu.. Lama x update blog. Dan , kebetulan... bila dah ok.. saya xleh login blog ni. Sebab ke 3-3 blog saya menggunakan email & pasword yang berlainan.. Huhu.. kesilapan saya gak.. Dan akhiryna, malam ni.. berjaya gak login.... Insyallah, saya cuba umumkan dalam masa  terdekat ni. Sekali lagi..Maafkan saya ...

Sekian.

UPDATE 2.12.2012

JAWAPAN TEKA TEKI :
RM 305.00

PEMENANG TEKA TEKI DUIT RAYA ASYA IALAH :

IMAH DINOR ---> RM 300

DAN

IELAMAISARA--> RM298

~ Pemenang saya pilih berdasarkan yang terdekat dengan jawapan sebenar ~

T.A.H.N.I.A.H
Sila tinggalkan alamat + detail kat entri ini untuk pengeposan hadiah.
Dont worry.... detail tu takkan dipublish ye. ;-)



Wednesday, 10 October 2012

UPDATE :TEKA-TEKI : BERAPAKAH JUMLAH DUIT RAYA ASYA?

AS-SALAM

SAYA MEMOHON MAAF KERANA MASIH BELUM SEMPAT MENGUMUMKAN PEMENANG TEKA-TEKI DUIT RAYA ASYA... KERANA FAKTOR KESIHATAN SAYA. INSYALLAH..SAYA AKAN CUBA UMUMKAN SEBELUM AKHIR BULAN INI.

TERIMA KASIH

Jom lawati saya di blog personal :

Friday, 7 September 2012

TEKA-TEKI : BERAPAKAH JUMLAH DUIT RAYA ASYA?

TEKA-TEKI
TEKA TEKOK
SILA TEKA
BERAPAKAH JUMLAH DUIT RAYA ASYA?


Syarat-syaratnya:

1. Just tinggalkan jawapan kat KOMEN entri ni
2. Hanya SEKALI jawab sahaja
3. Pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yang tepat ATAU paling terdekat dengan nilai.
.Tarikh tutup : 30.09.2012@11.59PM

~ SELAMA BERTEKA-TEKI~

Thursday, 10 November 2011

Contest Anakku Berfotogenik

Dateline : 11.11.11
Penganjur:


Nama : Nur Fasya Afrina Binti Mohd Fain
Umur : 3 Tahun 7 Hari
Nama Ibu : Alyani Amram

Tag :
Cik Rose
Nureen


Jom Join:

Thursday, 27 October 2011

LSO contest

Dateline : 24.11.2011

Gambar yang dipertaruhkan ialah...
satu-satunya cahaya hati saya..
Nur fasya Afrina Binti Mohd Fain

Anak saya ni memang suka berposing depan kamera..
Selalu buat macam2 pose... 


JOM JOIN:

Hijab Contest


Teruja nak join contest ni sebab hadiahnyer sgt menarik..
50 penyertaan pertama akan menerima sehelai shawl..

dan

hadiah pemenang merupakan wang tunai sebanyak Rm 150, Rm 100 & Rm 50

wowwwww.. lumayan !!

*
*
*
*
*
*


hantarkan gambar yang ingin dipertandingkan ke
ahdia.hijab@gmail.com

dan 

LIKE page AHDIAHIJAB

**PEMENANG BERDASARKAN LIKE TERTINGGI !

Monday, 24 October 2011

giveway by, Marliyana Mk

DATELINE : 18.11.2011

TAG :
NUREEN
CIK ROSE

JOM JOIN:

Sape nak FM Foto Free!!

dateline : 29.10.2011

JOM JOIN:

My 3rd GA ~ Adam & Alif

duedate: 29.10.2011

JOM JOIN:

"Contest Sesimple Wanny"

Penganjur:
*
*
*
Here We Go
*
*
*
*

Its me!! Tuan punya blog... Ni pic paling latest, baru last week ambik dengan bajunyer serba kalerful..Dah nampak cam kek lapis sarawak jer... Gambar ni 1st time publish untuk contest ni, belum masuk lagi blog personal...Ekceli pic ni diambil semasa ber'cycling dengan anak dara saya. Cik Wanny...jom kenal2 saya kat blog personal saya--> CAHAYA HATIKU

Dan...dibawah ni adalah gambar-gambar yang masih fresh... Pic insan kesayangan saya yang cukup sporting memberikan pelbagai ekpresi wajah ... Mama sayang asya..... Cik Wanny...jom folo asya dengan ekprsi wajah ni :-

asya intai cik wanny ni

senyuman mintak hadiah dengan cik wani

awwww....asya teruja sgt hadiah tu cik wanny !

Cik wanny..... boleh la bagi asya satu...

Special to cikwanny.... best posing dari asya ni.

Ginilah xtvy kami dua beranak...Saya suka mencapture pic... si anak lak suka berposing depan kamera... Hasilnyer...dapatlah pelbagai gambar2 untuk kenangan di masa depan.. I love fotografi !

Referral:
Cik Rose

JOM JOIN:

Thursday, 29 September 2011

Gaya Si Comel Berhari Raya 2011

31.10.2011

Penganjur:



Penaja-Penaja :
TwoLittleJJ Boutique

Nama : Nur Fasya Afrina Binti Mohd Fain
Umur : 2 Tahun 10 Bulan
JOM JOIN:

aku dan budak cute

30.9.2011

" Saya bersama anak saya Nur Fasya Afrina atau panggilan manja Asya. Asya ni sangat2 kiut di hati saya.. Inilah satu2nya permata hati milik saya & suami. Saya geram sangat dengan asya.. sebab dia selalu pndai hiburkan hati mama & papa dia.. Dia sgt pandai berposing... pantang nampak kamera, mesti pelbagai pose dia bagi..Memang kiut sgt! Dan lagi satu.. asya ni suka menyanyi...siap dengan liuk lentuk lagi.. Dan asya juga... bnyak cakap sgt ! Meh tenggok budak kiut KAT SINI "

tag :
nureen, eb & k.ieda


Jom Join:

Contest Raya Sedondon

*
*
*
*
*
*
*
" Bagi tahun 2011 tema pilihan kami ialah Kuning BER-SIH.. Perancangan asal, tahun ni patutnya kaler merah. Sebab tahun ni hot kaler merah kan.. Tp bila dah sampai kat Alamoda, tiba2 husband berkenan pada kaler kuning lembut lak.. Ermm.. i folo jer... Kebetulan lak, tahun ni hot dengan "KUNING BERSIH".. he2.. tu kebetulan jer.. Sebab kain ni dah siap beli sebelum wujudnya demonstrasi tu" 

" Untuk hari raya ke-2 lak... suami saya dah pakai kasual..Tapi kami still sedondon. Tema pilihan PUTIH BERSIH. Dan kebetulan lak...ada kaler purple & hijau aqua .. Jadi memang betul2 nampak sedondon. "


Tag :
NUREEN & EB


Jom Join :

Friday, 5 August 2011

CONTEST WONDERWOMAN MOMMY & BABY

1.8.2011 - 1.9.2011


Mama & Asya yang sangat suka berposing.
Saper lagi hotss???

JOM JOIN:

Sunday, 31 July 2011

PEMENANG BERTUAH BAGI GA BAJU RAYA 2011

Seramai 90 orang yang join GA BAJU RAYA 2011

Mereka yang bertuah

Asya dengan sekuat tenaga membuka tudung bagi mencari mereka yang bertuah itu.

Kacau..kacau...kacau....

Dah dapat !!!!! 

Siapakah yang bertuah itu???

Nampak tak???? Pemilik no.27

No.27 adalah milik
*
*
*
*
*
*
*
*
*

TAHNIAH DI UCAPKAN
KEPADA MEREKA YANG TAK BERNASIB BAIK JANGAN PUTUS ASA.
KERANA MASIH ADA PELUANG UNTUK MEMENANGI SHAWL BAGI YANG MENJAWAB SOALAN DENGAN BETUL.BERI MASA SIKIT YER...SBB TGH DUK SKODENG JAWAPAN KAT BLOG CONTESTANT.
RESULTNYA AKAN MENYUSUL


** bagi pemilik no 27, jgn lupa untuk tinggalkan nama, alamat & no telefon di entri ini. Jangan risau, segala detail pgenalan diri tidak akan dipublish :-)

Saturday, 30 July 2011

::Giveaway from Moscow Miszlullaby::

DATELINE : 30.8.2011

TAG:
NUREEN, ZUE, MUNNA, MAMALIEYNA & EB


JOM JOIN:

Wednesday, 27 July 2011

GIVEAWAY : WIRDA WARDA

25.8.2011

Tag :
nureen & zue annaleeya


JOM JOIN:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails