Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Tuesday, 2 March 2010

"CUTEST BABY WITH CUTE MOM_by MaMa_Aqish"

DATELINE : 3.3.2010

Sekali lagi Mama_aqish menganjurkan contest

Syarat-syarat penyertaan:-

Ini adalah penaja-penaja bersama contest ini:-



****
***
**
*
"Cutest Baby With Cutest Mom"

Cutest Baby : Nur Fasya Afrina Binti Mohd Fain
Nickame : Asya
Age : 1 Year 3 Months ++

***
Cutest Mom : Alyani Binti Amran
Nickname : Lya
Age : 24 Years

***
Tentang Mama_Aqish & Blog Mama_Aqish :-

*Sebenarnya dah lama sy follow blog mama_aqish ni(melalui blog personal saya)... Dimana dia awal pbabitan sy dlm dunia blog lagi... Sememangnya tiap2 hari sy terjah blog mama_aqish.. Apa yang sy tau.. Mama aqish ni kerja di bahagian Payroll...Tanpa mama aqish ni.. x bgaji la officemate mamaaqish.. Selain tu mama aqish mmg suka shopping baju utk aqish.. Ada satu N3 y mmg sy ingat.. papa aqish tjumpa baju baru y mama aqish sorok dlm almari tu.. Makk oiiii.. mmg byk sgt bju tu... Time raya lg la.. Beraya sakan si aqish ni... Ttg blog pula... mama aqish mmg best... n byk tutorial di dlmnya.. Sy tau buat STICKY MODE tu pon dr blog mama aqish tau.... Cara nak add Nuff... Tq mama aqish... Selain tu mama aqish turut myelitkan info2 bguna sperti caruman KWSP dan mcm2 lagi... Kiranya pgetahuian mama aqish bkaitan dengan hak2 pekerja di Malaysia turut di kongsi di laman blognya itu.. Haaa.. lagi best MamaAqish selalu update info ttg SALE.. Yang ni mmg best.. Suka sgt bab2 shopping ni..Dan post yang paling menarik hati tentulah... berkaitan telatah anak daranya aqish... Mmg thibur!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails