Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Wednesday, 12 May 2010

Giveaway Pink Vintage..

Dateline : 15.5.2010

Peganjur :

Jom Join :

a) mcmna dpt tau blog Pink Vintage yg sungguh menawan ni (perasan sikit nooo) :
hehehehehe.. memag menawan aper.. Dapat tau tentang blog Pink Vintage ni drp blog promote segala macam contest/giveaway & seumpamanay--> MALAYSIA GIVEAWAY


b) apa pendapat anda tentang blog Pink Vintage ni? :
Pada pendapat saya la..blog pink vintage sangat2 menarik sebab menyediakan pelbagai jenis kraf ala2 english style.. Tapi yang menariknya, kraft2 y terdapat di pink Vintage ada sedikit keistimewaannya cz, kebiasaannya kita hanya jumpa kraft yang bercorak bunga ros dengan tulisan biasa jer..Tapi sini special sebab ada kraft y m'agungkan agama islam dengan menggunakan tulisan jawi n ayat al-quran sbg motifnya.. siyes.. 1st time jumpa kalo kraft y ala2 english style ni..

c) kekerapan anda melawat blog Pink Vintage :
Secara jujurnya, ini adalah kali pertama saya smpai ke blog Pink Vintage.. Dan hari ini baru saya mengetahui kewujudan blog kraft y cukup menarik ni.. of course selepas ni, link Pink Vintage akan saya masukkan dalam list Shopping Online sebaik sahaja contest tamat..(sekarang akan masukkn di dlm list contest dulu).. Dan semestinya, tiap kali ada update terbaru saya akan melawat vlog Pink Vintage.

d) andaikata anda yg menang..apa yg akan anda buat???
semestinya saya happy & bersyukur.. x kira hadiah apa pun, apabila diumumkan sebagai pemenang, memang sgt2 berpuas hati.. Dan kegembiraan tu akan saya kongsi bersama suami trcinta,, Begitulah saya setiap kali saya memenangi contest/giveaway.



---> jemput ke link personal : http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails