Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Wednesday, 30 June 2010

Contest Gambar Best by AsaDa

Dateline : 1.7.2010


Peganjur :

Jom Join :

*
*
*

Act, time ni lepas main wau.. Masa ni papa asya bawak asya berjalan atas batu2 hitam ni. Sweet's moment.. Jom tengok sini--> http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/05/black-stone-beach.html

Pic ni diambil di Pantai Chendor, time ni pon main wau. Permandangan sangat nice, time ni asya macam teruja tengok pasir pantai ya banyak ni. Happy sgt nampak--> http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/05/tarik-tarik-tali.html

Pic yang sangat cool antara papa + asya. Sweey sangat tengok dua beranak ni main wau--> http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/05/tarik-tarik-tali.html

Suka akan kehijauan.Menghasilkan permandangan yang sangat indah hasil gabungan dua alam hijau + iru. Time ni kat Ladang Tembikai. Memang seronok sebab dapat makan tembikai y fresh & asya teruja bermain dengan tembikai y dianggapnya "ball" ---> http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/04/bersantai-watermelon-garden.html

Pic di Black Stone Beach. Nice view & asya memberi kerjasama y baik utk photoshoot mama ni.. heheheheh...---> http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/05/my-only-one.html

Sweet... Betapa happynya asya dalam pangkuan papanya. time ni kat Pantai teluk Chempedak. Lepas lepak2 tepi pantai, tiba2 saya nampak satu aksi y menarik, terus saya snap.. See..dah jadi header blog contest ni--> http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/03/shopping-x-menjadi-terdampar-disini.html


Time ni kat ada event kat padang. Kita org pon join, pic ni best sebab menunjukkan gengaman tangan sianak + ayahnya dlm mengatur langkah kehidupan di dunia. ---> http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/02/my-lttle-angel-my-love-is-cinta.html


Fuhhh..pic ni betul2 mempersonakan hati mama. Aksi spontan yang menghasilkan pic y sgt cantik. Masa ni asya syok tengok kapal nelayan y lalu di Pantai Kemasik. Pic ni saya jadikan header di blog personal..--> http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/03/beautiful-view-at-kemasik-beach.html


---> Oopppsss.. x sedar dah terlampau banyak plok pic ni... Teruja nak join ni. Apa2 pun asada pilihla y terbaik.. TQ.

jom ke link personal : http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/

2 comments:

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh.. si kiut yg jd model. hihi..

tQ sudi join.. asada dh siap link nama kat senarai peserta, nti juri akan terjah. hehe =P

gud luck! (^^,)

Asya said...

ASADA :

tq.. sgt2 hargainya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails