Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Tuesday, 15 June 2010

mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest

Dateline : 17.6.2010


Peganjur :
&
*
*
*
*

Jom Join :

*
*
*
*
*
*
*
*
*
" Time ni kat Car Wash, asya kusyuk sgt tengok org basuh kete. Saya apalagi, nmpak mcm satu aksi/pose y menarik jer.. saya pun terusla snap2 pic.. Waaa.. not bad. Sebenarnya time ni odwy nak ke kuantan sempena percutian Pertabalan sultan terengganu, sblum tu kenala kilat2kan kete lu.. Ermmm.. saya pening kepala nk pilih pic mana.. Last2 saya rasa y ni sgt2 clear.. Harap diterima."


Nama : Nur Fasya Afrina Binti Mohd Fain
Umur : 1 Tahun 7 Bulan++
DOB : 03.11.2008

"Tentang blog MamaEja pula,,, act sebab contest ni la yang membawa lya ke blog MamaEja. Salam perkenalan yer. Jadi banyak perkara lagi y lya belum tau, so kena la baca n3 lama dulu. Yang pasti MamaEja mempunyai keluarga y sangat bahagia bersama suami & anak tersayang. Dan MamaEja juga ada online shop, iaitu Jarum Jahit Collection. Macam2 ada!!"

Jom tengok n3nya disini----> http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/

2 comments:

mama eja :) said...

hai dearie... ada tinggal satu :) logo JJC di side bar... dah buat nnt inform ye :D

Asya said...

tq..tq..
roger!! masuk slalu ni banner
tlpas pndang plok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails