Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Sunday, 7 November 2010

Contest Shopping With Kids

Dateline : 30.11.2010


Peganjur:

Nama : Nur Fasya Afrina Binti Mohd Fain
Umur : 2 Tahun 3 Hari

" Time ni pegi kat pasaraya Cowboy kat Kuantan untuk cari barang2 borong. Sampai satu part barang mainan ni, asya dah x nak gerak, dah naik rambang mata tu tgk terlalu banyak mainan.. Semua mainan nak dibawanya. Apa-apa pun, saat shopping bersama anak adalah moment terindah, kerana disini banyak perkara yang boleh dipelajarinya & diekplore utk perkembangan minda"


Jom Join :

1 comment:

Aleyn said...

Ok dah check, sumer lulus

Wah, Fasha pun dah pandai rambang mata time shopping ek...hehe

thanks for joining n good luck!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails