Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Saturday, 15 January 2011

Contest Saat Pertama Bersama Si Cinta Hati

Dateline : 15.1.2011

Peganjur:

Tag :
Nureen
LekatLekit
Kella

1. berapa lamakah anda telah bersama encik chenta hati?

Saya & Fain mula declare CINTA kami pada 16.8.2003.. So sehingga sekarang, usia percintaan kami dah masuk 8 tahun. Dan lebih indah, percintaan kami membawa kedalam ikatan yang sah dimana pada 26.10.2006 kami selamat bergelar suami isteri.

2. ceritakan saat pertama [gambar] anda bersama encik chenta hati. [first time keluar dating,pergi makan...]

gambar ni tahun 2010 dah ada ank sorang pon :-)

Apa y blh disimpulkan..kami memang dicptakan utk bersama :-).. sebenarnya, pada zaman sekolah dulu mmg pernah berjumpa tapi x pernah bertegur siapa.. Sampailah slps SPM, sy jatuh sakit yang teruk sehingga lumpuh. Dan pada suatu mlm, dia hanya menemani kawan sekolah saya melawat saya di rumah. Dan x sangka pertemuan pertama tu, membuatkan dia terus cuba mendekati saya. time tu saya xde apa. Jiwa kosong:-(.. Tapi dia trus berusaha utk dptkan saya walaupun dlm keadaan saya lumpuh. Sampai satu tahap, dia yakinkan family saya & bawa family dia melawat saya dirumah. Tak diakui.. cukup2 tersentuh.. Tapi jiwa masih kosong.. Dan dia terus bagi semangat & bersabar sehingga saya sembuh & boleh berjalan semula. akhirnya 16.8.2003, saya terima cintanya. Saya xde peluang nak dating2 sbb masa sy banyak di hospital.. Hingga ke hari ini. Tapi...kali pertama kami keluar bersama , dia datang bersama familynya & makan2 restoran. Dan selepas saya betul2 sihat, barulah kadang2 kami keluar bersama.. Kebanyakannya, dihari cuti dia lebih suka ke rumah saya berbual-bual bersama family saya. Itu lebih maniskan:-).

3. cipta tagline paling kreatif anda untuk encik chenta hati.

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me

~ Sememangnya inilah tagline cinta kami sejak dulu.. dalam setiap kad.. pasti ada lirik ni ~

Jom Join:

1 comment:

++ applelicious ++ said...

thanks yea sebab sudi join contest wawa ni. :) :) :) .
maaf wawa belum ada kesempatan untuk update nama kamoo dalam senarai peserta.
btw,sila nantikan keputusan contest in pada 20 january 2011.

goodluck semua!! wii~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails