Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Saturday, 12 February 2011

" Our 8th Anniversary Giveaway by Ratuhatinya "


dateline: 14.2.2011

Penganjur:



SOALAN- SOALAN WAJIB DI JAWAB (just for fun!) :



Soalan 1 : Bila tarikh nikah lin and en suami and brape tahun dah kami together as wifey and hubby..? (Hint : date nikah ada dah tertera kat dalam blog ni..)

Wowwww... Tarikh yang sangat cantik & menarik..iautu 01.02.03

Soalan 2 : Citer sikit..pendek je pun takpe.. macamana korang jumpa en suami/en tunang/ en boipren masing2.. citer yang paling best..yang may be ada persamaan dengan citer lin and en suami, bakal diberikan hadiah istimewa ..Dan letakkan gambar masa korang kahwin atau gambar berdua dengan pasangan sekali ye..



Saya & suami mula bercinta pada tahun 2002.. Kisah saya & Fain unik sikit sebab pertemuan kami yang pertama agaikan takdir... Ekceli masa zaman skolah mmg dah pernah jumpa.. Tapi pertemuaan pada tahun 2003 iaitu ketika saya sakit tenat telah menyatukan hubungan kami berdua. Setelah mengharungi pelbagai ujian akhirnya kami selamat ditunangkan pada 16.3.2006 & sah bergelar suami isteri pada 26.10.2006.

Tag :
ZUE ANNALEEYA

Jom Joi  :

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails