Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Thursday, 17 March 2011

"Awesome Birthday - Sweet Moment Contest..!!"

DATELINE : 20.3.2011

PENGANJUR:

Kenangan y terindah ketika  meraikan ulang tahun kelahiran y ke-26 pada 10 Mac 2011 baru2 ni. Ekceli masa ni saya baru jer keluar dari wad ICU kerana masalah kesihatan & x sedarkan diri. Memang surprise habis bila husband datang dengan kek. Memang sgt2 terharu time tu. Walaupun sambut dgn simple tapi penuh kemanisannya bila meraikannya bersama suami & anak tersayang. Kebiasaan setiap tahun, mesti husband akan belanja mkn kat luar, tp kali ni tak cz keadaan belum pulih. Dan paling x dpt dilupakan birthday saya kali ni jugak saya dapat hadiah y saya impikan sekian sejak sekian lama iaitu DSLR. 

Tag:
Eb, Nureen, Eina, Zue Annaleeya

Jom Join:

1 comment:

nurul_anwar said...

Okeh lulus..!!! thanx 4 joining.. gud luck :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails