Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Saturday, 12 March 2011

My Sleeping Angel Contest

DATELINE :  
SEBELUM 14.3.2011

PENGANJUR:

HADIAH MEMANG SYOKKK HABIH..
JOM TENGOK:-

Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.

Tempat kedua & ketiga akan menenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.

3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.

8
8
8
8
8
My Sleeping Beuty 
Yang Sangat2 Teruja Nak Merebut Hadiah Diatas
8
8
8
8
Nama : Nur Fasya Afrina Binti Mohd Fain
Umur : 2 Tahun 3 Bulan

TAG:
NUREEN
OYA
MAMALIEYNA
ZUE ANNALEEYA
ZAI
( saya akan mention kat dia org :-) )

JOM JOIN:

1 comment:

Hidayati said...

Terima kasih sebab sudi join. Semua ok cuma tagging kengkawan tu tak link ke blog dorang. Sila betulkan sebelum 14 Mac & pastikan mereka tahu mereka telah di tag. Mereka tak join tak pe.., yang penting anda memenuhi syarat. Semoga berjaya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails