Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Friday, 25 March 2011

Wedding Anniversary Contest

DATELINE : 28.3.2011

PENGANJUR:


Perkara y x dpt dilupakan ialah pada 26.10.2006, iaitu pada hari penikahan saya. Majlis pernikahan akan diadakan selepas maghrib di masjid. Tapi petang tu saya dapat calling drp MIL y mengatakan Fain nak pengsan.Saya memang sgt2 berdebar. Kenapa plok???Rupanyer, dia terlalu nervous & berdebar utk acara akad nikah tu. Akhirnya, MIL mintak air penenang hati dgn ustaz supaya dia lebih rileks.Dan alhamdulillah, Fain begitu tenang sekali ketika majlis akad nikah. Syukur akhirnya selamat kami ergelar suami isteri.

Lain hal pula y terjadi pada keesokkan harinya, iaitu pada 27.10.2006 hari persandingan saya.Di mana mak andam y sepatutnya menyiapkan saya & meja makan beradab y x sempat disettlekan pada malamnya x sampai. Saya makin berdebar,last2 meja eradab tu kakak & abg saya main pasang jer dgn kain y dia mmg dah tinggalkan. Tapi xde dah tabir:-(... Tapi makeupnyer camner??Saya mmg dh nk menangis time tu. Rombongan lelaki dah nk bertolak tp sy belum bersiap lagi. Call mak andam tu,katanya kereta habis minyak kat atas fly over, tunggu org dtg ambik dia.

Adoiii.. kenapalah saat2 macam ni??? Last2 rombongan lelaki terpaksa tunggu sekejap sementara saya bersiap. Mmg saya dh nangis time  tu,hilang mood.Tapi sib baik Fain ni steady, blh dia buat lawak atas pelamin smpai semua tetamu ketawa.. Ermm, bila dah tgk meriah gitu, kurang sket sedih dihati. Tak kisahlah, apa y penting semuanya berakhir dgn baik. Syukur..

Tag:
nureen,eb, zue annaleeya

JOM JOIN:

2 comments:

faiznaimi said...

Salam kenal...

Naimi dah datang ziarah...

Thanks 4 join (*_*)

DIDOT said...

heheh..ingat nak pengsan nape ek???..ghupenye gemuruh..hihih..mmg ade yg camtuh..tp alhamdulillah..hasben didot relax jek time nikah..sume pun pelik..hahah..;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails