Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Monday, 11 April 2011

1st CONTEST YAYA : CANDID Time..!!

DATELINE : 14.4.2011

abaikan kesan lebam pada lengan saya tu.. 
Sebab time ni saya baru kuar dari wad ICU

Saya memang suka sgt2 pic candid ni. Ekceli, masa ni saya & anak sedara sibuk nak ambik pic asya posing2. Tapi dia plok sibuk nak main kat jalan.. Sekali dia berlari & saya kejar & terus angkat dia.. Bila angkat jer, dia marah & terus tarik shawl saya. Kebetulan plok, anak sedara saya capture moment yang sgt CUN ni! 

Entrinya boleh tengok sini--> 

TAG:
NUREEN & ZUE


JOM JOIN:

1 comment:

Yaya^Pink said...

tenx sudi juin...

gudlux dear....=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails