Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Sunday, 22 May 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Jun, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?


Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Jun 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011SYARAT-SYARAT PENYERTAAN1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:


5. Ajak minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau follower sikit, boleh dikecualikan)6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:


MUDAH KAN? SILA TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)


Dibawah ini adalah gambar yang dipertaruhkan saya :

Senyum tak perlu kata apa-apa

e"Senyuman saya paling ceria sebab saya sedang menghadiahkan senyuman yang special ni buat suami & anak tersayang.. Semoga yang memandangnya, turut ceria melihatnya"

TAG:
IEDA, EB, NUREEN

JOM JOIN:

2 comments:

shigellazoster said...

sayang bukan cs punya kontest.. huhu.... hantar link tu ke

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

eB ezrin said...

wahhhhh... nak join nak join... ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails