Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Monday, 24 October 2011

"Contest Sesimple Wanny"

Penganjur:
*
*
*
Here We Go
*
*
*
*

Its me!! Tuan punya blog... Ni pic paling latest, baru last week ambik dengan bajunyer serba kalerful..Dah nampak cam kek lapis sarawak jer... Gambar ni 1st time publish untuk contest ni, belum masuk lagi blog personal...Ekceli pic ni diambil semasa ber'cycling dengan anak dara saya. Cik Wanny...jom kenal2 saya kat blog personal saya--> CAHAYA HATIKU

Dan...dibawah ni adalah gambar-gambar yang masih fresh... Pic insan kesayangan saya yang cukup sporting memberikan pelbagai ekpresi wajah ... Mama sayang asya..... Cik Wanny...jom folo asya dengan ekprsi wajah ni :-

asya intai cik wanny ni

senyuman mintak hadiah dengan cik wani

awwww....asya teruja sgt hadiah tu cik wanny !

Cik wanny..... boleh la bagi asya satu...

Special to cikwanny.... best posing dari asya ni.

Ginilah xtvy kami dua beranak...Saya suka mencapture pic... si anak lak suka berposing depan kamera... Hasilnyer...dapatlah pelbagai gambar2 untuk kenangan di masa depan.. I love fotografi !

Referral:
Cik Rose

JOM JOIN:

1 comment:

Wanny said...

thanks join...chumel tullah asya tu!!

emm ajk lg rkan2 anda mlalui FB ntuk join contest ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails