Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Saturday, 30 June 2012

GA : Saya Nak Lipstik Kolagen

Assalammualaikum

Setelah agak lama x login blog ni.. 
Akhirnya dapat gak access... kesnyer terlupa password. Jadi.. sebagai entri pembuka tahun 2012 
( huhu..dah 1/2 tahun ), saya nak buat simple giveaway buat semua kawan-kawan. 
Sila baca kat bawah yer ;-)

STICKY MODE UNTIL 30/06/2012

Untuk Join GA Ini.
Sila Ikut Syarat-Syarat Dibawah:


1. Buatkan entri simple bertajuk  - GA : Saya Nak Lipstik Kolagen

2. Masukkan banner GA kat dalam entri anda & disidebar beserta link back ke sini

3.Pemenang akan dipilih secara Cabutan Bertuah. Hanya seorang peserta yang dipilih untuk memenangi Lipstik Kolagen D'Herb beharga Rm25

4.Hantarkan link penyertaan anda ke ruangan komen entri ini sahaja sebelum atau pada 30.06.2012 JAM 11.59pm

5. Tarikh tutup GA ini ialah pada 30 Jun 2012 ( 11.59 pm)

UPDATE :
SENARAI PESERTA BOLEH CHECK KAT TEPI SIDEBAR YANG UPDATE SEHINGGA 3.6.2012. PENYERTAAN SELEPAS TARIKH TERSEBUT MASIH BELUM DI UPDATE & SAYA MASIH BELUM PUBLISH KOMEN PNYERTAAN. 
" GUD LUCK TO ALL CONTESTANT "

83 comments:

Dieyna said...

http://dieynajoincontest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html akak join..

Lelord said...

nak lipstik kolagen ituuuuuuuu

http://canteek-selalu.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

sy join!!

http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

izan mama mia said...

saya sertai juga.........

http://gulahatimama.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

SeputihSalju said...

join

http://karimahabdhamid.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

tq

Cempaka Kuning said...

CK join ye.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

join

http://zaiikulim.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

mi$$ch0c0laTe said...

dh join...hopefully ada rezeki nak menang ;)
http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/saya-nak-lipstik-kolagen.html

Yumida said...

join:

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Yumida said...

follower ke 340

gdluck all my friends :)

Rosidah Binti Muhamad said...

Alamak nak jugak..tp dr note ni agak susah nsk buat link back...huhuhuhu...nak cari lappy t..

hasmiza said...

join

http://duanmizastory.blogspot.com/2012/06/saya-nak-lipstik-kolagen.html

id fb & follower: hasmiza abas
email: hasmiza.abas@gmail.com

pelangi chenta said...

SALAM

join giveaway

http://missedura.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

tidak mau ketinggalan hadiah menarik...hehe

http://ziera305.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Misz Mieza said...

Join laju2! Wish me luck!

http://hip2-horey.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

TQVM

Nida said...

As-salam..

Kak Nida turut serta.. moga-moga ada rezeki... ameeeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

tq:)

KyLeLina said...

join
http://menariksanasini.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Gmj said...

Assalamualaikum. Saya mohon join yer

http://cikblablabla.blogspot.com/2012/06/12-giveaway-saya-nak-listick-baru-boleh.html

thks. heee

N.Aima K said...

saya join ;)

http://contestsiaima.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstick-kolagen.html

fiQRa said...

salam, join sini ;)

http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

^_____^

nur_za said...

nur join
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Che Rosliza Che mat said...

join lya...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Lynn said...

Nak try...1st time nia tru semua nie..hehehehe...

http://birufirus.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

imie fatiema © said...

salam,

saya join GA juga

http://zero6september.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

jom jemput singgah blog =)

Diyana said...

Saya joined (^_^)

http://winnersjourney.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

MiszSpecky said...

MisZSpecky join! :)

http://liyanaadilla.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

eyqa said...

Saya join!!

http://chocolateholic4eva.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Solehah Shamsuddin said...

nak join.hehe

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam Lya..
Lily dah join ya...

http://qistinaolivia.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

TQ..☻

Lil_me said...

Joined :)

http://thelittlefh.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Cik Honney said...

sye joined akak...dh lama cari lipstik nie kat area Sibu nie tp xde stokis yg menjualnya..huhu...

http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

$yazuani said...

http://syazuani89sss.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

join =)

Wanieys said...

Wani join juga :))

http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

fieda said...

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

katawe said...

sudah join

http://kataweup.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Dayang Noreda said...

http://dayang73.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

CIK TOM said...

salam perkenalan.. cik tom berminat nak join..

http://cik-tom.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

thanks :)

Sherry said...

http://sherlovecontest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstick-kolagen.html
join :D

mysweetkiddys craft said...

dah join ;)

http://mysweetkiddysgacontest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

mi$$ch0c0laTe said...

sy dah join sebelum nie...sorry kalo tbagi 2 link..
http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/saya-nak-lipstik-kolagen.html

aMyErInAiMiE said...

salam,
sy join yer

http://joinsharefun.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

thanx

Errah said...

http://errahnajwa.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

nur anis said...

saya join..

http://sayanuranis.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

are_lin@yu said...

ayu follow n join desr ;-)


http://arelinayu.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Yana Libra said...

http://yanalibragiveaway.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html


saya join gak! :)

Annisa said...

saye nk lipstik tu...

http://ibuamirrayyan.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Masya said...

saya nak join juga....

http://masyaamiraaimie.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Darling Ninie @ Mama Comel said...

Assalamualaikum... Ninie join ye..

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.K.atie join.Semoga ada rezeki disini.Aminnnnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Terima kasih.

mirah isyam said...

mirah join

http://isyamnmirah.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

::CIK LYNN:: said...

cik lynn join...

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

haz said...

me join! ^^

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Nono Lu said...

http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

join :)

http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

~capital N~ said...

http://nadhdiya.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

DH JOIN

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Siti Rohaida said...

join sini
http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Siti Rohaida said...

join sini
http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

KHAIRUNNISA said...

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Joined :)

Shamz + Fieza = Muiz said...

Salam..
Ibu MUIZ dtg memeriahkan suasana..

http://ibumuiz.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

fara said...

http://faragablog.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

syiela said...

salam saya join juga ye

http://syielagilacontest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

bb_nona said...

http://nonasani.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

hyeeeeee3!!!! done !!!!!
cm best je...aiyokk..lau sorg winner tuhh sy kn syiiokk !

nurazie said...

http://nurnie.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

rynna said...

join :D

http://storyofrynna.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Nur Syahida said...

syeeda join


http://sayangsyeeda.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Salina said...

saya join

http://foolishlovevictim.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Anith Hanisah said...

salam.sy join :)
http://musicloveanisa.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

ALVAS-87-CONTEST said...

saya join

http://alvas-87-contest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

id : alvas

Afasz said...

join

http://afaszgiveawaycontest.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Unknown said...

Saya nak lipstik collagen ituuuuuuuu..

http://fasyafrina.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

tiera said...

tiera join..

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

9n0L4 said...

join. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. =)

Niena join ye .. Semoga ada rezeki Niena disini .. =)

http://nienasofea.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Nazayiena said...

Dah join...
http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Kim Hazrul said...

Harap-2 menang !
http://yesung-suju.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Aien Shitobi said...

http://dreamsvelvet.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

nak lipstik tu

ciksusu said...

http://fadhilahsyuhada.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

salam, sy join ye ;)
terharu sgt dgn ketabahan akak..

Si Matatajam said...

M join gak
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

p/s:tapi ada mslh skit la nak tepekkan banner kat side bar tu. M dah try tpi tak bleh la.. nak wat camna yek. hu hu..

Joel Leslie said...

join juga ;) moga saya menang utk kakakku :) kakak saya nak lipstick kolagen itu!!

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

thank youu ^_^

icEcuTes said...

done...

http://khaibalkis.blogspot.com/2012/06/ga-saya-nak-lipstik-kolagen.html

Zuhaini said...

Nak try tak Collagen Shaklee...?

Untuk rasa lebih sihat dan kulit lebih muda menawan.

contact saya for more detail:

Siti Zuhaini
Sms/whasapp : 016-3236394
email: sitizuhaini@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails