Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Tuesday, 3 July 2012

PEMILIK LIPSTIK KOLAGEN D'HERB ialah.........

Asalnya saya nak buat cabutan bertuah..
Tapi kerana kekangan masa & takut terlewat umum pemenang, jadi saya terpaksa gunakan sistem random ni.
Pemilik Lipstik Kolagen D'herbs
ialah
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Milik siapakan no.14 ini??
Sila lapor diri yer.. saya sendiri pon tak tengok lagi siapa yang berada dalam list ke-14 ni.
TAHNIAH!

~ Lepas ni sape nak celak arak D'herb pulok?? 
Stay tuned ~

11 comments:

IntaNBerliaN said...

eh... ni nombor saya ni... alhamdulillah... bagi detail dkt sini yer.. :-)

noorzarina binti ahmad tazari

no 139 jalan anggerik 6/6
amanjaya
08000 sungai petani, kedah

013-530 9850

TQVM

Afasz said...

intan berlian. tahniah ! nk celak ...

fieda said...

tahniah ina..

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

alah..xde rezeki lah..

nanakimie said...

thaniah sis ina:)

Si Matatajam said...

Tahniah Ina puan IB...

Misz Mieza said...

Termiss satu nombor! MM kat no. 13.. Btw, tahniah Intan Berlian! Nanti wat GA celak nak join lagi! Weehooo! ^_~

Solehah Shamsuddin said...

wah kak Ina menang la.tahniah kak Ina.Kak Ina cepat lapor diri.hehe

Yana Libra said...

wah..tahniah pada pemenang~ :)

Eyqa Lovetta said...

http://eyqaloving.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-raya-dengan-topup.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails