Jangan lupa KLIK BANNER HEART BEAT ni !

Saturday, 17 August 2013

Contest: Family Potret Raya

As-salam
Waaaa.. dah hampir setahun blog ni tak ber-update.
Mood nak join GA dah x semeriah 2-3 tahun dulu..
Tapi malam ni tergerak hati nak join contest dari MRsLee
Hadiah pon leh tahan BEST. Manatau ada rezeki asya kan..

*
*
*
*
*
Potret Raya Pilihan Saya
Papa & Asya
~ Bagi saya pic ni sangat sweet... lagi-lagi ni candid pic yang sempat saya snap masa asya bersalaman dengan papa di pagi raya ~


Bagi sesiapa yang nak join 

Dateline:
30 Syawal

2 comments:

Alyn Roslan said...

seious moment yang sweet, cantik..btw alyn pun join contest ni http://www.alynamalyn.com/2013/08/contest-family-potret-raya.html
dan alyn juga follow sini..:)

SiTi said...

aaah laa. dah lama gak x join contest2 ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails